Heeft u vragen? Bel +31(0)165 51 88 45 of mail info@diabetesenwerk.nl

Werkgever

investeren in vitaal personeel rendeert

Wanneer uw werknemer met (pre)diabetes een hoog verzuim heeft en er sprake is van verminderde productiviteit, biedt de begeleiding van Diabetes & Werk een oplossing. Diabetes & Werk gaat ervan uit dat elke werknemer met (pre)diabetes zo kan functioneren als een gemiddelde werknemer. Door de begeleiding worden uw werknemers zowel fysiek als mentaal vitaler wat leidt tot meer gemotiveerde werknemers die minder verzuimen en productiever zijn.

de begeleiding door Diabetes & Werk

Tijdens een intakegesprek worden gezamenlijk de doelen vastgesteld om de juiste begeleidingsroute vast te stellen. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk besproken welke rol elke behandelaar/adviseur gedurende het traject zal hebben. De vitaliteitscoach zal tijdens de gehele begeleiding aanspreekpunt zijn in de duale aanpak. Bij start van de begeleiding wordt er gefocust op het voorkomen of behandelen van complicaties en het ondersteunen in of naar werk. Wanneer de afgesproken doelen zijn gerealiseerd wordt er vervolgens regelmatig ondersteuning geboden in het zelfmanagement.

terug naar vorige pagina meer dienstcategorieƫn

"Het is een investering die absoluut rendeert. Die individuele benadering, dat werkt. Dat werkt samen. Ze staat nu veel positiever in het leven en zeker ook actiever. Het komt het hele team ten goede!"


f Facebook t Twitter g Google+