Heeft u vragen? Bel +31(0)165 51 88 45 of mail info@diabetesenwerk.nl

Loopbaan met diabetes

Heb je het gevoel dat niet alles uit je loopbaan gehaald wordt en dat diabetes hierin een rol speelt? Dan is Diabetes & Werk de juiste partner om hier ondersteuning in te bieden.

ondersteuning in diabetes & werk 

Diabetes kan je belemmeren in het realiseren van de loopbaan die je voor ogen hebt. Misschien ben je het vertrouwen kwijt geraakt in je lichaam door diabetes. Misschien is het  lastig om te gaan met onregelmatigheid in je functie of kun je door een nachtelijke hypo de dag erna minder goed functioneren. Diabetes & Werk ondersteunt je om de diabetes beter onder controle te krijgen, thuis en in de werksituatie.

Wanneer je geen baan hebt en het gevoel hebt dat de diabetes hier een beperkende factor in is, dan onderzoeken wij met jou  de mogelijkheden om hier stappen in te zetten, met als doel het vinden van een betaalde baan!

begeleiding op maat

Tijdens een intakegesprek worden gezamenlijk de doelen verkend om de begeleidingsroute te bepalen. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk besproken welke rol elke behandelaar/adviseur gedurende het traject zal hebben. De vitaliteitscoach zal tijdens de gehele begeleiding aanspreekpunt zijn in de duale aanpak. Bij start van de begeleiding wordt er gefocust op het voorkomen of behandelen van complicaties en het ondersteunen in of naar werk. Wanneer de afgesproken doelen zijn gerealiseerd wordt er vervolgens regelmatig ondersteuning geboden in het zelfmanagement.

terug naar vorige pagina meer dienstcategorieƫn

f Facebook t Twitter g Google+